Näin poistat Zendocs-tilisi

Päivitetty viimeksi: kirjoittanut Zendocs tukitiimi

Voit poistaa Zendocs-tilisi ja kaikki siihen liittyvät henkilötiedot pysyvästi milloin tahansa. Luvattomien pyyntöjen varalta vahvistamme jokaisen poiston sähköpostitse, eikä poistoa voi enää perua sen jälkeen.

Mitä tämä toiminto tekee

Tilin poistaminen käynnistää kaiken Zendocs-profiiliisi liittyvän lopullisen poiston. Näin poisto vaikuttaa:

  • Tilisi ja kirjautumistietosi poistetaan pysyvästi, joten et voi enää kirjautua Zendocs-palveluun.
  • Kaikki omistamasi työtilat asetuksineen, jäsenineen ja määrityksineen poistetaan.
  • Kaikki näissä työtiloissa olevat tiedostot, asiakirjat ja luonnokset poistetaan pysyvästi.
  • Voimassa oleva tilaus päättyy heti, eikä laskutusjakson käyttämättömästä osasta makseta palautusta.
  • Kaikki jäljellä olevat tiliisi liittyvät henkilötiedot poistetaan kokonaan 30 päivän kuluessa tietojen säilytyskäytäntömme mukaisesti.

Tarvitsetko vielä apua?

Tukitiimimme päivystää ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä tukeen