איך למחוק את חשבון Zendocs שלך

עודכן לאחרונה: על ידי צוות התמיכה של Zendocs

אפשר למחוק לצמיתות את חשבון Zendocs וכל המידע האישי המשויך אליו, בכל עת. כדי למנוע בקשות לא מורשות, כל מחיקה מאושרת באימייל, ולאחר שהיא מתבצעת אין דרך לבטל אותה.

מה כוללת הפעולה הזו

מחיקת החשבון מפעילה הסרה מלאה וסופית של כל מה שמשויך לפרופיל Zendocs שלך, ובכלל זה:

  • החשבון ופרטי ההתחברות נמחקים לצמיתות, ולא תהיה אפשרות להתחבר שוב לחשבון Zendocs.
  • כל סביבת עבודה שבבעלותך נמחקת, יחד עם ההגדרות, חברי הצוות והתצורות שלה.
  • כל קובץ, מסמך וטיוטה שנשמרו בסביבות העבודה האלה נמחקים לצמיתות.
  • כל מנוי פעיל מבוטל מיד, ואין החזר כספי על החלק שלא נוצל בתקופת החיוב.
  • כל מידע אישי שנותר ומשויך לחשבון נמחק במלואו בתוך 30 יום, בהתאם למדיניות שמירת הנתונים שלנו.

עדיין דרושה עזרה?

צוות התמיכה שלנו זמין סביב השעון.

פנייה לתמיכה