Jak usunąć konto Zendocs
Ostatnia aktualizacja: przez Zespół wsparcia Zendocs
Konto Zendocs oraz wszystkie powiązane z nim dane osobowe można trwale usunąć w dowolnym momencie. Aby zapobiec nieautoryzowanym żądaniom, każde usunięcie jest potwierdzane e-mailem, a po jego zakończeniu operacji nie da się cofnąć.
Ten krok jest nieodwracalny.
Po potwierdzeniu usunięcia konto, obszary robocze, pliki i dane osobowe zostają trwale usunięte. Nie ma okresu karencji ani możliwości odzyskania czegokolwiek.Co obejmuje ta czynność
Usunięcie konta uruchamia całkowite i trwałe usunięcie wszystkiego, co jest powiązane z profilem Zendocs, w tym:
- Konto i dane logowania zostają trwale usunięte, więc ponowne zalogowanie się na platformie Zendocs nie będzie możliwe.
- Każdy posiadany obszar roboczy wraz z jego ustawieniami, członkami zespołu i konfiguracją zostaje usunięty.
- Wszystkie pliki, dokumenty i wersje robocze zapisane w tych obszarach roboczych zostają trwale skasowane.
- Aktywna subskrypcja zostaje natychmiast anulowana, bez zwrotu środków za niewykorzystaną część okresu rozliczeniowego.
- Pozostałe dane osobowe powiązane z kontem zostają w pełni usunięte w ciągu 30 dni, zgodnie z naszą polityką przechowywania danych.
Powiązane artykuły
Nadal potrzebna pomoc?
Nasz zespół wsparcia jest dostępny całą dobę.